B & B

Onze B&B biedt een ruime, rustige luxueuze kamer met veel lichtinval en aansluiting op het wellness gedeelte dat volledig privé ter uwe beschikking staat. Gasten hebben een vrije toegang tot hun kamer via het zuidelijk gelegen terras. Ze zijn dus niet afhankelijk van de gastvrouw om het gebouw te betreden. Tijdens uw verblijf kunt u gratis genieten van de jacuzzi. Daarnaast reserveert u er in één beweging gemakkelijk de sauna en hammam bij. Om het helemaal compleet te maken, kunt u uw verblijf aanvullen met een overheerlijke massage.

Tijdens uw verblijf beschikt over alle comfort: groot dubbel bed (mogelijkheid om om te vormen tot 2 x 1pp), zithoek, eethoek, relaxatieruimte, inloopdouche, lavabo, apart toilet, linnenpakket, badslippers, televisie, radio, wifi, overdekt terras met privé tuin en jacuzzi. Als kers op de taart geniet u ’s morgens van een overheerlijk uitgebreid ontbijt op uw kamer.

Eeklo is de centrum stad van het landelijke Meetjesland. De streek staat dan ook bekend om zijn mooie rustgevende krekengebied en beschikt over uitgebreide bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. Ook het Drongengoed lokt heel veel fietsers en wandelaars tot bij ons. Vooral in de zomer worden in Eeklo zelf, maar ook in de naburige gemeenten vaak kleinschalige festivals en kermissen georganiseerd. Blikvangers zijn vooral de ballonmeeting, het Herbakkersfestival de avond- en jaarmarkt, Jazzenede, Geirnaertfeesten, Speculoosfeesten, Ezelsfeesten, e.d. In het najaar mag je vooral de alom bekende ‘grootste’ rommelmarkt van vlaanderen op het Kaaiken niet links laten liggen. Daarnaast beschikt Eeklo over een gezellig centrum met zijn Kerk in neogotische stijl, leuke kleine boetiekjes en gezellige bistro’s en restaurantjes. Als extra troef: Eeklo ligt tussen Gent en Brugge (beiden gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer). Via de verbindingdweg E34 (N49) zijn ook de kust en Antwerpen in een wip te bereiken. En ook het Nederlandse Zeeuws Vlaanderen ligt hier om de hoek.                                                                                              Kortom wij hebben alles in huis om er een mooi en aangenaam verblijf van te maken.

Extra troeven: Gratis parkeren voor de deur

Gratis fietsstalling

Op aanvraag is het mogelijk om fietsen te huren

Meer info vindt u in onze prijslijst.

Schuiven naar boven