Massage

Massage heeft als doel te ontspannen. Zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning staan centraal. Op die manier komt uw lichaam en geest in balans en wordt de zelfgenezende kracht en immuniteit gestimuleerd.

Mogelijkheden:

Ontspannende (Zweedse) massageOntspannend en een weldaad voor lichaam en geest, verlicht spier- en mentale spanningen en zorgt voor ontgifting.

 Dieptemassage (deep tissue massage of dermosegmentale reflexologie): Therapeutische massage met diepe drukkingen op de spieren: zorgt voor verlichting van spierspanningen, versterking van de zelfgenezende kracht van het lichaam en stimulatie van het immuunsysteem. 

Voetreflexologie (podosegmentale reflexologie)therapeutische voetreflexologie door diepe stimulatie van drukpunten. Via reflexzones op de voet wordt de zelfgenezende kracht en het immuniteitssysteem van lichaam en geest gestimuleerd en versterkt.  

Cranio-Sacraal Therapie: Therapeutische massage met zeer zachte handelingen die het cranio- sacraal systeem in balans brengt. Deze behandeling stimuleert het gehele immuunsysteem, het zelfgenezend mechanisme en het bevordert het geestelijk en lichamelijk welzijn. 

Zorgmassage: Zeer zachte therapeutische massage specifiek voor personen die op een bepaald moment in hun leven geconfronteerd worden met bepaalde gezondheidsklachten. Deze massage heeft een positieve invloed op de immuniteit en het algemeen welbevinden.

Gesprekstherapeutische massage: Therapeutische massage waar met stimulatie van drukpunten en energetische banen emotionele barrières worden losgemaakt In combinatie met gesprekstherapie gaan we samen op  zoek naar oplossingen. 

NRT (neuroreactieve technieken): Manuele spiertesten : vorm van kinesiologie (applied kinesiology volgens dr. Goodhart) waarbij met bepaalde spiertesten nagegaan wordt waar klachten op zowel fysiek, chemisch als emotioneel niveau, vandaan komen, ervan uitgaande dat iedere spier(groep) verbonden is met een bepaald orgaan of stelsel in het lichaam.

 

“Elk van de aangeboden behandelingen hebben een heilzaam effect op de algemene gezondheidstoestand van lichaam en geest. Specifiek worden positieve resultaten behaald bij lumbago, hernia, lage rugpijn, tennis- en golfelleboog, slapeloosheid, stress, allerlei psychologische klachten als depressie, burn of bore out, …”

OPMERKING: SALUS WELLNESS VERZORGT GEEN EROTISCHE MASSAGES !!!!

Meer info vindt u in onze prijslijst.

Schuiven naar boven